Kennisplatform voor Oost Nederland

XBC Hengelo biedt totaaloplossing voor zuivere lucht binnen jouw organisatie

Geplaatst op 23 december 2021
XBC Hengelo

Corona maakt een veilige werkplek noodzakelijk, met voldoende ventilatie en een manier om gedeelde plaatsen en apparatuur zo min mogelijk aan te raken. Maak kennis met Andy Papenhuyzen van XBC Hengelo, jouw regionale Xerox verkooppunt in de regio. XBC Hengelo biedt een totaalconcept; een COVID-preventie en beheersingstool. Een oplossing die bestaat uit contactloos printen, het monitoren en actief signaleren van de luchtkwaliteit en het beplakken van objecten met een virus- en bacteriedodend folie.

Papenhuyzen; ‘Op de school van mijn kinderen staat de hele dag het raam open voor voldoende ventilatie. Dat is ’s winters behoorlijk aan de frisse kant, sommige kinderen zitten zelfs met een winterjas aan. Dat hoeft écht niet, het kan ook anders!’

Om te zorgen dat elke ruimte beschikt over voldoende frisse lucht, zonder dat de ramen open hoeven, bieden we de totaaloplossing van RJE, genaamd Overview365. Overview365 is een oplossing die bestaat uit een informatiebron (bijvoorbeeld een sensor of server) of informatie van derden die de informatie doorstuurt naar hun platform. Als je deze monitortool gebruikt in combinatie met Viropower, de krachtige mobiele luchtreiniger die de kwaliteit van de binnenlucht door schadelijke ziekteverwekkers elimineert, krijg je vanzelf een seintje op je dashboard wanneer de luchtwaarden afwijken, waardoor je ‘even’ het raam kan openen. Deze oplossing is financieel altijd passend. Lease, koop, met of zonder service en onderhoud. XBC biedt jou een oplossing op maat!

Daarnaast bieden we touchless printen aan. Door gebruik te maken van een app, welke gekoppeld is aan je Xerox apparatuur, kun je met je smartphone of andere device je bestanden uitprinten. Om besmetting via bijvoorbeeld deurklinken te beperken, kan beplakken van oppervlakten, uitkomst bieden. Met een speciaal virus dodend folie van onze partner Antalis, geeft het een preventieve COVID bescherming voor de duur van 6 maanden’.

Xerox is een A-merk in de printindustrie en heeft het dienstenpakket succesvol uitgebreid met IT-services rondom de werkplek. Die werkplek kan naast het bedrijfsleven uiteraard ook een school of scholengemeenschap zijn. De laatste maanden is Xerox haar dienstverlening aan het uitbreiden middels regionale business centers, waaronder XBC Hengelo. De locatie in Hengelo is één van de elf locaties in het land. Andy Papenhuyzen bedient als accountmanager rayon Twente en Achterhoek. De core business van Xerox is Printers, Managed Print Services en documentgerelateerde bedrijfsoplossingen. Daarnaast bieden zij ook contentsecurity, ter voorkoming van datalekken, aan op Workplace cloudoplossingen.

Benieuwd naar de verschillende mogelijkheden en oplossingen die XBC Hengelo kan bieden?
Dan verwijzen we je graag naar de website www.xbc-hengelo.nl.

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: