Nu de horeca weer open mag heb je natuurlijk ook veel benodigdheden nodig om te kunnen draaien. Gelukkig is er nog een ruime tijd tot de zomer dus je kan je goed voorbereiden. Wil je weten hoe? Lees snel verder!
Heb je voorraad op orde
Je kan niet alles goed op voorraad hebben maar een aantal dingen kan je wel ruim in voorraad houden. Denk hierbij aan spullen. Je moet een grote hoeveelheid servetten laten bedrukken. In een grotere hoeveelheid ben je in verhouding goedkoper uit. Laat ook bijvoorbeeld cocktailprikkers bedrukken. Deze spullen zijn makkelijk te bewaren voor een lange tijd. Kijk naar aanbiedingen en koop ze extra goedkoop in.
Brouw je eigen bier
Je kan ook een keer proberen om je eigen biermerk neer te zetten. Hier kan je bijpassende bieretiketjes en bierviltjes voor ontwerpen. Door eigen bier neer te zetten onderscheid jij je ten opzichte van je concurrent.
APK op orde krijgen
We hebben het niet over je auto maar over de tools die je nodig hebt voor je medewerkers. Met APK wordt bedoeld ‘’aansteker, pen en kurkentrekker’’. Het is erg handig als je personeel in de bediening altijd op alles is voorbereid. Soms gaat er ineens een kaars uit bijvoorbeeld.
Geef je menukaart een mooi design
Een menukaart met een mooi design is erg belangrijk. Je wil je bezoekers wel prikkelen. Gelukkig zijn menukaarten er in verschillende maten waardoor je vrij bent in je design. Je kan ook voor duurzame menukaarten gaan als je minder impact wil hebben op het milieu.
Creëer een vriendelijk interieur
Het interieur is erg belangrijk voor een restaurant. Je moet erg goed nadenken over hoe alles er van binnen uitziet. Je kan bijvoorbeeld een keer op strategische plaatsen wijnkisten plaatsen bijvoorbeeld. Hierdoor straal je luxe uit. Dus ga gelijk aan de slag en maak je restaurant klaar voor de zomer.