Kennisplatform voor Oost Nederland

4 slots voor dat zomergevoel

Geplaatst op 15 april 2024
4 slots voor dat zomergevoel

Ja, de zomer komt eraan! Voor degenen die tussen het zonnebaden en barbecueën door een spannend gokspelletje willen spelen, hebben we iets speciaals voor je! Wij hebben een fantastische lijst samengesteld met de allerbeste zomerslots van dit moment. Elk van deze 4 slots barst van leuke functies, zomerse vibes en vrolijke graphics. Het is tijd om te genieten en te winnen!

Wild Water – Studio Netent

De door Netent in 2014 gelanceerde gokkast Wild Water, met zijn hoge variantie, is een ware sensatie. Als speler word je teruggevoerd naar de swingende jaren 60, waar je op een strand vol modieuze surfers en beachbabes belandt. Deze slot game in retro-stijl biedt de kans om per draai maar liefst €200.000 te winnen! Je kunt al meedoen vanaf slechts €0,20 en tot wel €100 inzetten. Wild Water zit boordevol aantrekkelijke functies zoals Wild Substitutions, gestapelde surfer-symbolen, gratis spins en twee unieke bonusrondes. De zogenaamde Surf Team bonus kan je flink wat geld opleveren dankzij de indrukwekkende x200 multiplier.

Aloha – Studio Netent

Het is onmiskenbaar dat de videoslot Aloha een prominente plaats verdient in deze selectie. Deze slotgame, ontwikkeld door Netent en voorzien van een cluster pays mechanisme, transporteert spelers naar het zonovergoten Hawaii. De levendige achtergrond toont een actieve vulkaan, weelderige palmbomen en een breed glimlachende totempaal. Het zou bijna ongepast zijn om deze online gokautomaat te bespelen zonder het gezelschap van een cocktail.

Hoe werkt Aloha? Spelers kunnen een level en een coin value (maximale inzet bedraagt €200 per spin) instellen. Het grid bestaat uit 6 rollen met 5 symbolen per rol. Er zijn geen vaste winlijnen. Ontstaat er een cluster van 9 of meer identieke symbolen, dan scoor je een leuke uitbetaling. De zomerse video slot bevat stacked symbolen, een Wild, een sticky respin en een free spins bonus. Met Aloha kom je gegarandeerd in de vakantiestemming. Daarbij is de gokkast door de gevarieerde features en het cluster pays concept erg leuk om te spelen.

Spinions Beach Party – Quickspin

De Spinions Beach Party gokkast van Quickspin, met zijn lage variatie, brengt je direct in zomerse sferen. Het speelt zich af op een zonovergoten strand vol met kleine oranje wezens – de ‘spinions’, die verdacht veel lijken op Minions. Ze zijn altijd in beweging en houden de energie hoog. Met 25 winlijnen en een traditionele indeling van 5 rollen en 3 rijen symbolen, is het spel eenvoudig te volgen. De symbolen bestaan uit feestelijke items zoals champagneflessen, cocktails, kokosnoten en meloenen. Het oranje Spinions symbool dient als Wild – draai er twee van en activeer een respin! En laten we niet vergeten dat de Spinions ook nog eens goed betalen – bij 5-of-a-kind kun je tot wel 500x je totale inzet winnen! Maar het echte feest begint pas wanneer je drie keer het Bonus Club symbool draait: dan nemen de Spinions je mee naar een bruisende club waar ze je trakteren op maar liefst 10 gratis spins! Speel games zoals spion Beach party op betFIRST

Tiki Fruits Totem Frenzy – Red Tiger

Heeft u ooit verlangd naar een uitstapje naar een tropisch eiland? Met de slotgame Tiki Fruits Totem Frenzy van Red Tiger, die zich kenmerkt door zijn hoge variantie, kunt u zich volledig onderdompelen in deze ervaring. Op het uitgestrekte 7×9 raster kunt u winsten behalen door clusters te vormen. Deze clusters bestaan uit minimaal vijf gelijksoortige symbolen die tropische fruitsoorten voorstellen. Vier Tiki-maskers bevinden zich op vaste posities op het raster. Wanneer een van deze maskers deel uitmaakt van een winnende combinatie, transformeert het Tiki-masker in een wild-symbool. Als het u lukt om alle vier de maskers te activeren, start de Tiki Spins-functie en ontvangt u 10 gratis spins. Dit aantal kan zelfs oplopen tot 15. Gedurende de gratis spins bonus blijven de Tiki-maskers continu als wild-symbolen fungeren.

Delen via

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: