Kennisplatform voor Oost Nederland

Finance Experts breidt uit in Zwolle: Meer kansen voor ondernemers en investeerders

Geplaatst op 30 september 2024
FInance experts Zwolle

Finance Experts, dé financieel regisseur voor ondernemers, opent vol trots een nieuw kantoor in Zwolle. Deze uitbreiding komt voort uit de toenemende vraag van ondernemers en nieuwe samenwerkingen met belangrijke partners. Met bijna € 150 miljoen aan gefinancierde projecten en drie nieuwe partners in de regio Zwolle, werd het oude kantoor te klein. De forse groei in deze regio was dan ook een directe aanleiding om te verhuizen naar een groter pand dat in lijn is met de groeidoelstellingen.

De keuze voor Zwolle benadrukt het vertrouwen in de economische groei van de stad, die perfect aansluit bij de ambities van Finance Experts om ondernemers nóg beter te ondersteunen en investeerders aantrekkelijke investeringskansen te bieden. De strategische ligging biedt zowel ondernemers als investeerders snelle toegang tot hoogwaardige financiële diensten.

Onze groei is een direct gevolg van de toenemende vraag en het vertrouwen van ondernemers, investeerders en intermediairs. De regio Zwolle biedt ons de mogelijkheid om nog beter en sneller in te spelen op de behoeften van onze klanten,” zeggen oprichters Alex Klein en René Bosgoed.

Maatwerk voor ondernemers en investeerders

Finance Experts biedt een breed scala aan financieringsoplossingen voor ondernemers. Van persoonlijke begeleiding bij complexe financieringstrajecten tot het koppelen van investeerders aan rendabele projecten. Private investeerders, banken en investeringsmaatschappijen vertrouwen op de solide aanpak van Finance Experts, die duidelijke, transparante voorwaarden en een scherpe risicoanalyse garandeert. Ondernemers kunnen rekenen op snelle en flexibele financieringsmogelijkheden met persoonlijke begeleiding, afgestemd op hun specifieke behoeften, terwijl investeerders kunnen rekenen op betrouwbare rendementen. Intermediairs profiteren van het uitgebreide netwerk en diverse financieringsopties voor hun klanten.

Ondernemers kunnen rekenen op snelle en flexibele financieringsmogelijkheden met persoonlijke begeleiding, afgestemd op hun specifieke behoeften, terwijl investeerders kunnen rekenen op betrouwbare rendementen. Intermediairs profiteren van het uitgebreide netwerk en diverse financieringsopties voor hun klanten.

Bezoek ons nieuwe kantoor

Het nieuwe kantoor stelt Finance Experts in staat om de dienstverlening verder uit te breiden en snel in te spelen op de behoeften van haar klanten. Betrokkenheid en een persoonlijke benadering is waar zij voor staan. Zij geven dan ook graag een kijkje in hun keuken. Transparantie en betrouwbaarheid is wat hen betreft key binnen de financiële dienstverlening.

Finance Experts heeft haar klanten, partners en intermediairs uitgenodigd om het nieuwe pand in Zwolle te bezoeken en de mogelijkheden te verkennen tijdens de officiële opening op vrijdag 20 september. De opening is samen georganiseerd met de nieuwe buren, InsingerGilissen, die sinds kort hetzelfde pand hebben betrokken.

Adres: Burgemeester van Roijensingel 20a, 8011CT Zwolle.
Meer weten? Bezoek www.finance-experts.nl voor meer informatie of om een afspraak te maken

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: