Kennisplatform voor Oost Nederland

Hoera, donderdag 3 oktober opent er een nieuwe Wibra in Deventer! 

Geplaatst op 2 oktober 2024
Wibra nieuwe winkel

Wibra kondigt met trots de opening aan van haar nieuwe winkel aan het Boreelplein 10 in Deventer. De winkel neemt de plek in van de voormalige Big Bazar. Ter gelegenheid van de opening ontvangen klanten op 3, 4 en 5 oktober een gratis emmer én 20% korting op alle producten die ze in de emmer meenemen. Voor degenen die wat extra ruimte nodig hebben: de korting geldt ook op artikelen die niet in de emmer passen. Bovendien ontvangen de eerste honderd klanten op de bovengenoemde drie dagen een gratis fles Dasty ontvetter.

Wibra Deventer Boreelplein is uitgerust met Wibra’s allernieuwste winkelformule. De inrichting is overzichtelijk en helder, waarbij gebruik wordt gemaakt van verschillende ‘werelden’. De werelden zijn: Poetsen & opruimen, Wonen & koken, Aankleden & stylen, Verzorgen & opmaken en Knutselen & schrijven. Met deze werelden maakt Wibra het dagelijks leven voor gezinnen leuker en gemakkelijker. Zo zorgt ze met haar actuele assortiment voor een schoon en gezellig huis, trendy kleding voor het hele gezin en plezier voor iedereen. Klanten kunnen ook gemakkelijk winkelen via de webshop van Wibra www.wibra.nl.

Dat doe je goed

CEO Bas Duijsens vertelt: “We zijn er voor de manager van het gezin: de persoon die het gezin draaiende houdt en altijd op zoek is naar betaalbare oplossingen. Daar helpen we natuurlijk graag mee.” Wibra wil een belangrijke rol spelen in zowel de dagelijkse als bijzondere momenten van gezinnen. Daarom zegt ze tegen elke klant die met minder meer weet te maken: “Dat doe je goed.”

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: