Kennisplatform voor Oost Nederland

Nieuw kantoor JAJO in Deventer

Geplaatst op 16 oktober 2024
Nieuw kantoor Jajo

Het is zover! Ons regiokantoor Oost-Nederland is verhuisd van Hengelo naar Deventer. Het is een grote stap vooruit, want we zitten nu dichter bij onze klanten en partners. Daarnaast zitten we tussen de inspirerende bedrijven die vooroplopen in hun vakgebied. Kortom, een bruisende Happy Workplace in wording! Rob en Peter geven een sneakpreview.

“We willen dat onze locatie weerspiegelt hoe we werken: open, transparant en verbonden met de omgeving,” vertelt Rob Gerritsjans, regiodirecteur Oost. “Door centraler te zitten in de regio, leggen we een betere connectie met de mensen en bedrijven waar we dagelijks mee samenwerken.”

Een kantoor waar alles samenkomt

Het nieuwe kantoor in Deventer, gevestigd in De Gasfabriek innovatiecampus, biedt veel meer dan alleen een werkplek. Het is een hub voor innovatie en duurzaamheid, waar ondernemers, onderwijs en overheid samenkomen. Innovatie, technologie en business zijn de gemene delers. Er zijn regelmatig op kennis gerichte evenementen en er is volop ruimte om elkaar te ontmoeten en samen te werken.

“Onze keuze voor De Gasfabriek sluit perfect aan bij onze visie”, aldus Rob. “We willen actief meedoen met de regionale ontwikkeling. We willen niet alleen in de buurt zijn, maar actief bijdragen aan de ontwikkeling en verbetering van de regio. Ook het betrekken van goede lokale partners is voor ons daarin belangrijk. De centrale ligging van Deventer, in onze regio Oost, draagt daar uitstekend aan bij.”

Nog een pluspunt: de locatie is uitstekend bereikbaar. Of je nu met de auto, de trein of een (OV)-fiets komt, je bent er zo. Rob ziet het in elk geval al helemaal voor zich: “Hoe leuk zou het zijn om onze partners hier te ontvangen om samen te werken aan gelukkige en gezonde buurten? Of om zelf een keer een kennisevenement te organiseren? We zitten volop ideeën om deze plek echt te laten leven.”

Groen, groener, groenst

Het nieuwe kantoor belooft een hele leuke en inspirerende werkplek te worden. Een plek waar je met plezier naartoe gaat en energie krijgt, zowel van de omgeving als van de mensen om je heen. Met veel glas, daglicht, planten en centrale ontmoetingsplekken zowel binnen als buiten, straalt het kantoor openheid en rust uit. “We kunnen zelfs een eigen moestuintje starten voor een gezonde lunch op kantoor!” lacht Rob. “Een kop verse muntthee of een picknick aan de dijk, dat is nog eens ontspannen werken.”

Het wordt ook een plek waar nog jarenlang gewerkt kan worden. De Gasfabriek is namelijk volledig nieuw en heeft een energielabel A+++. De gevel is geïsoleerd met biobased materiaal, in dit geval stro. In de strobox zie je hoe de binnenkant van de gevel eruitziet!

Het circulaire meubilair en modulaire interieur zorgen voor een flexibele, verantwoorde werkplek. Maar dat is nog niet alles, verklapt Rob: “We hebben bewust gekozen voor een plek waar duurzaamheid in elke laag zit, van de stenen tot de mensen om ons heen. Samen met bedrijven zoals Transitiemakers, Hogeschool Saxion, Ondernemershuis Deventer en Energielabel Oost versterken we elkaars duurzaamheidsambities.”

Samen duurzaam groeien

Ook Peter Heuvelink, algemeen directeur Projectontwikkeling bij JAJO, ziet alleen maar mogelijkheden. “De Gasfabriek biedt alles wat we nodig hebben om onze groeiambities voor regio Oost waar te maken. Ons nieuwe kantoor weerspiegelt hoe we als bedrijf werken: innovatief, circulair en sterk verbonden met de regio. Het sluit dan ook perfect aan bij JAJO’s missie: “Closing the circle, together.”

Wil je ons nieuwe kantoor in Deventer bezoeken of sparren over gebiedsontwikkeling in Oost-Nederland? Rob en zijn team staan voor je klaar!

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal?

Laat het ons weten via nieuws@kijkopoostnederland.nl. of via onze handige nieuwsmodule.

Nieuws aanleveren

Zoeken naar: